BE-Trans

Waarom kiezen voor BE-Trans?

betrans 20 opt

BE-Trans werd opgericht in 1998 met 1 vrachtwagen en 1 oplegger. Vandaag de dag zijn wij met 200 trekkers en 350 opleggers actief in heel de EU.

Naast containertransport, beschikken wij ook over huifwagens die ingezet worden voor volle en groupage vrachten tussen België en Frankrijk alsook tussen België en Roemenië.

Bij BE-Trans vallen wij terug op een uitstekend transport management systeem. Al onze trekkers hebben een onboard computer met satelliet monitoring. Zo wordt tijdens de dispatching iedere vracht op de voet gevolgd. Bovendien worden de transportdocumenten allemaal ingescand. Alle noodzakelijke documenten worden via barcodes aan de bijhorende rit gekoppeld.

Naast een uitgebreid IT-systeem, dat in februari 2017 bekroond werd tijdens de Transport & Logistics Awards, investeren wij natuurlijk ook in onze medewerkers. Bovenop de continue ondersteuning van ons gemotiveerd team van planners, hechten we ook veel waarde aan de opleiding van onze chauffeurs.

troefikoon

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL CONTAINERTRANSPORT

Wij voeren dagelijks containertransport vanuit de havens van Antwerpen, Rotterdam, Zeebrugge, Marseille, Le Havre en Hamburg naar verschillende bestemmingen in de hele Europese Unie.

troefikoon

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL HUIF- EN COILTRANSPORT

Met onze huifwagens vervoeren wij uiteenlopende goederen in groupage of volle vracht binnen Europa. Onze huifwagens zijn uitgerust met schuifdak, schuifzeilen, spanriemen en antislip matten.

troefikoon

DOKTRANSPORT

Via onze firma ROUTA vervoeren wij containers tussen de verschillende containerterminals in de haven van Antwerpen.

Wagenpark

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons