JOST neemt Be-Trans over

jost article main

• 27/10/2021 •

JOST heeft het bedrijf BE-TRANS uit Geel overgenomen. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Bert Vranckx en is voornamelijk gespecialiseerd in het internationaal wegtransport van containers in "one way".

Naast de activiteiten van containertransport en transport van zeilwagens, biedt BE-TRANS ook logistieke diensten aan: opslag, overslag, stuffing, unstuffing, fumigatie en einddistributie.

Het bedrijf beschikt over 200 trekkers en 350 opleggers voor containers, zeilwagens en open opleggers. Tenslotte biedt de maatschappij haar klanten een lange ervaring in het laden en lossen van containers en tank wagens.
JOST neemt het volledig bedrijf over (personeel, voertuigen, kantoren en magazijnen).

Het bedrijf, dat deel uitmaakt van de Europese logistieke maatschappijen, zal verder worden geleid door de huidige managers in wie de Groep het volste vertrouwen heeft. Heer Jost is overtuigd van de waarde van de bestaande teamleden en hun belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van de activiteiten.

JOST kapitaliseert en versterkt de competenties. Met elke overname wint de kangoeroe aan kracht, flexibiliteit en operationele excellentie! De omzet voor 2020 was 50 miljoen euro.

Naast de ISO 9001- en SQAS-certificering verhoogt BE-TRANS zijn milieuduurzaamheid door gebruik te maken van een eco-combi.

De directie van JOST is verheugd met deze overname, die de strategische beslissingen van de Europese groep uitdrukt om nog meer waarde toe te voegen aan haar containeractiviteit.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons