Chassis

betrans 39 opt

20ft chassis: Dit is een containerchassis waarop enkel een 20ft container kan vervoerd worden.

30ft chassis: Dit is een containerchassis waarop een 20ft of een 30ft container kan vervoerd worden. 

40ft chassis (HC): Dit is een containerchassis waarop een 40ft container of een 40ft HC container of 2 x 20ft containers kunnen vervoerd worden. Deze chassis kan niet ontdubbeld worden, zodat in het geval van 2 x 20ft containers er één 20ft met de deuren naar voren en één 20ft met de deuren naar achteren op het chassis staan. 

Polyvalent chassis: Dit is een chassis waarop zowel een 20ft, 2 x 20ft, een 30ft, een 40ft, een 40ft HC als een 45ft HC container kan gezet worden. Deze chassis wordt veelvuldig voor normale containertransporten gebruikt omdat ze ter plaatse kan aangepast worden in functie van de te vervoeren container. Deze chassis kan niet ontdubbeld worden, zodat in het geval van 2 x 20ft containers er één 20ft met de deuren naar voren en één 20ft met de deuren naar achteren op het chassis staan.

20ft kipchassis: Dit is een containerchassis waarmee 20ft containers kunnen gekipt worden. 

40ft en 40ft HC kipchassis: Dit is een containerchassis waarmee 40ft en 40ft HC containers kunnen gekipt worden.

Kip-combi chassis: Dit is een containerchassis waarop 2 x 20ft kunnen geplaatst worden om te gaan kippen. De chassis kan ontdubbeld worden zodat beide containers afzonderlijk met de deuren achteraan tegen een laad/loskaai kunnen worden gezet. Meestal wordt één container meegenomen om te kippen en één om te gaan laden.

Combi chassis: Dit is een containerchassis waarop 2 x 20ft geplaatst worden. De chassis kan ontdubbeld worden en zodoende kunnen beide containers afzonderlijk met de deuren naar achter tegen de los-/laadkade geplaatst worden.

Genset: De 20ft of 40ft of 40ft HC reefer container wordt op een gewenste temperatuur (koelen/warmen) gehouden door het ingebouwde aggregaat. Dit aggregaat wordt van elektriciteit voorzien door onze genset (= stroomgenerator).

Wagenpark

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons